fbpx

Движещата сила на Escape Fitness са желанието и стремежът към постоянно развитие и иновации -Еscape your limits!

Стартирали като доставчици през 1998г., ние бързо се развихме до фирма, предлагаща уникално фитнес оборудване. Като лидер в спортните среди, ние правим всичко възможно за да разчупим стереотипите, като ви предлагаме четири есенциални решения- оборудване, настилка, дизайн и обучения на инструктори.

В същността на нашата марка е заложено забавлението. Вярваме,че тренировките трябва да бъдат интерактивни и весели, протичащи под формата на игра, а от това произлиза и стилът, който следваме- ярки цветове, многофункционални аксесоари, позволяващи голямо разнообразие от групови занимания.

Ние осигуряваме цялостни, атрактивни и функционални решения.

В условията на една динамично развиваща се,силно конкурентна обстановка във фитнес индустрията, предимството на един обект може да бъде открито единствено в предлаганото от него разнообразие от услуги. С нас, вие избирате да работите не само със световните лидери в бранша, но и с най-богатият асортимент на пазара! „P.I.E.L Fitness” предлага широка гама продукти,правеща спорта достъпен за всички-любители, професионални спортисти, атлети, хора с увреждания, уреди и аксесоари за фитнеси, зали за групови занимания, медицински центрове, офиси, домашна употреба и др.

Нека заедно развием Вашия обект!

Фирма "ПИЕЛ-ФИТНЕС ЕООД" е официален представител на:

Нагоре
ПРОМО!